Μετάβαση στο περιεχόμενο

#Small Anime Suggestions – Kamisama Kiss

Η anime πρόταση του  チュリストス

Kamisama Kiss ή Kamisama Hajimemashita, είναι ένα anime που αποτελείται από δύο canon season και μερικά OVA. Για να μην μιλήσω με spoilers, για να τελειώσετε το anime και να καταλάβετε τι έγινε, τα OVA πρέπει να τα δείτε. Δεν βγήκε δυστυχώς ποτέ 3η σεζον, αν και την αξίζει με το παραπάνω, γι’ αυτό τελειώνει με OVA.

Πρόκειται για ένα anime κατηγορίας ρομάντζο, κωμωδία και υπερφυσικού. Το anime πραγματικά μου έκλεψε την καρδία, είναι πολύ καλογραμμένο. Σε βάζει απότομα, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ομαλά στον κόσμο του, εξηγώντας από την αρχή την πλοκή και το τι πρόκειται να δει ο θεατής.

Πρωταγωνίστρια είναι η Momozono Nanami, ένα κορίτσι 16 με 17 χρονών, το οποίο έχει χάσει το σπίτι της (εξαιτίας του πατέρα της που είχε πολλά χρέη και μετά την παράτησε). Χωρίς να θέλω να εξηγήσω επ’ ολοκλήρου το πρώτο επεισόδιο, ο Mikage, ένας θεός του κοντινού shrine, της έδωσε την δύναμή του για να πάρει τη θέση του ως θεά και υπεύθυνη στο shrine. Εκεί υπάρχουν δυο πνεύματα Yokai τα οποία είναι προστάτες του shrine. Ίσως το πιο σπουδαίο άτομο, μετά την πρωταγωνίστρια Nanami, είναι ο Tomoe, ένα πανίσχυρο Yokai το οποίο είναι familiar αρχικά του Mikage και στη συνέχεια της Nanami. Ο Tomoe έχει ένα πολύ μυστήριο παρελθόν, το οποίο η Nanami θέλει πολύ να μάθει. Χωρίς περεταίρω λόγια, το συγκεκριμένο anime καταφέρνει να συνδυάσει απίστευτη κωμωδία και αγωνία σε κάθε επεισόδιο. Δεν θέλω να αναφέρω παραπάνω για να μην μου ξεφύγει κανένα spoil. Θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα να του δώσετε μια ευκαιρία και να δείτε το πρώτο επεισόδιο.

コメント - Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: