Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Andreecko

Ανέβηκε η πρώτη μας συνέντευξη μέσω βίντεο!

γράφει ο Αναστάσιος Τριανταφύλλου

Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες η σελίδα βρίσκει τρόπους και συνεχίζει τις πρωτότυπες ενέργειες της και πάει το project με τις συνεντεύξεις ακόμη ένα βήμα πιο πέρα! Με όσο εξοπλισμό είχαμε στη διάθεση μας (κυρίως εγώ είχα το πρόβλημα ήχου και εικόνας, καθώς είμαι λίγο πίσω σε αυτό το θέμα), και μετά από πολλή δουλειά, αρκετές προσωπικές και επαγγελματικές δυσκολίες, όμως με πολλή διάθεση, κατάφερα να ανεβάσω το βίντεο!

Σε αυτήν την συνέντευξη, που ελπίζω να είναι η πρώτη πολλών που θέλω να ανέβουν στο μέλλον, είχα μαζί μου την Σόφη Παπαδοπούλου, μια αρθρογράφο της σελίδας, που καλύπτει το κομμάτι των cosplay, και με βοήθησε στη συνέντευξη του Andreecko. Θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτόν και για τα πολλά project με τα οποία ασχολείται στη συνέντευξη αυτή.

Εδώ θα βρείτε το βίντεο της συνέντευξης, όμως γι’ αυτούς που δεν θέλουν να το παρακολουθήσουν ολόκληρο, παρακάτω θα βρείτε τη συνέντευξη γραπτώς, με τα βασικά σημεία.

Α.Τ. Μίλησε μας λίγο για τη σελίδα σου και το κανάλι σου, για να γνωρίσουμε τη δουλειά σου λίγο καλύτερα.

Αρχικά, η σελίδα gamecorner.gr είναι μια ιστοσελίδα ενημερωτικού χαρακτήρα με όλες τις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν κυρίως τα Pokemon παιχνίδια και το franchise γενικότερα (και τις κάρτες, αλλά και το Pokemon GO). Ασχολούμαι με όλα τα παιχνίδια Pokemon γενικά, από τις γενιές του Game Boy, μετέπειτα του Advanced, Nintendo 64, αργότερα του Game Cube, τη Nintendo DS και τη 3DS, τώρα τη Nintendo Switch, το Wii και το WiiU φυσικά.

Α.Τ. Πότε ξεκίνησαν όλα αυτά και πως σου ήρθε η έμπνευση να το κάνεις;

Ήταν θέμα θέλησης. Για την ακρίβεια, από το 2003 είχα σκοπό να ξεκινήσω ιστοσελίδα, βέβαια δεν είχα τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου για να με συμβουλέψουν. Αλλά, τα κατάφερα, στην αρχή μόνος μου, ύστερα οι γνωριμίες που έκανα με τον καιρό κατάφεραν να με καθοδηγήσουν να ξεκινήσω σιγά σιγά.

Υπήρχαν αρκετά άτομα που με στήριξαν. Για την ακρίβεια, στην πολύ αρχή είχα έναν χρηματοδότη που μου δάνεισε εξοπλισμό και ότι άλλο χρειάστηκα, συν κάποιες γνώσεις, μετέπειτα είχα και κάποιους web developers, που έστησαν τη σελίδα (με το αντίστοιχο κόστος, φυσικά), σιγά σιγά αυτό προχώρησε, διαφήμισα τη δουλειά, με κάποιες εξωτερικές παραγγελίες εκτός site κατάφερα να βγάλω τα έξοδα και έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται και η σελίδα, και το community.

Α.Τ. Από που πήρες την ιδέα για το όνομα Andreecko;

Το Andreecko είναι μια ιδιαίτερη ιστορία! Όταν κάναμε stream το Mystery Dungeon DX με την υπόλοιπη ομάδα, έπρεπε να αποφασίσουμε τι όνομα θα έχει η ομάδα μας. Κάποια στιγμή, πολύ αυθόρμητα, μας βγήκε το Andreecko, που είναι στην ουσία ο χαρακτήρας ο Treecko που είναι στα Pokemon της 3ης γενιάς, συν το όνομα μου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο δικηγόρος μου έβλεπε το stream, του είπα να τσεκάρει στο υπουργείο εάν είναι το όνομα ελεύθερο να το κατοχυρώσουμε. Μετά από δύο λεπτά μου είπε ότι είναι ελεύθερο, οπότε έτσι κατοχυρώθηκε το όνομα.

Σ.Π. Τα streams που κάνεις αφορούν μόνο το gaming ή και κάτι άλλο; Αν ναι, τι άλλο θέμα έχουν τα streams σου;

Τα stream στο κανάλι Andreecko επικεντρώνονται πιο πολύ στο franchise των Pokemon, είτε αυτό αφορά κάποιο gameplay, ή κάποιον οδηγό καθοδήγησης, ή κάποιες φορές unboxing video που παρουσιάζω κάποια καινούρια κυκλοφορία κάποιου παιχνιδιού ή κάποιο gadget ή και τις κάρτες Pokemon. Μετέπειτα, έχω και ένα άλλο κανάλι, το Andreecko Entertainment, το οποίο είναι λίγο πιο ανοιχτού “φάσματος”, καθώς εκεί παρουσιάζω τεχνολογικά προϊόντα, κάνω χαλαρά vlogs, αλλά και εκτός θέματος ύλη.

Σ.Π. Τι γνώμη έχεις για το cosplay;

Το cosplay είναι μια πολύ ωραία ασχολία. Ασχολούμαι σίγουρα από το 2007 ή 2008, πάνε πολλά χρόνια! Έχω κάνει πολλά cosplay. Το πρώτο μου cosplay ήταν το Pacman. Ήταν μια μεγάλη, ολόσωμη στολή, αρκετά βαριά και δύσκολη στη μετακίνηση, η οποία άξιζε τον κόπο. Αυτό το είχα δείξει στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια στολή όπου όλοι ήθελαν κατευθείαν να φωτογραφηθούν μαζί μου.

Γενικά, είναι μια ωραία ασχολία το cosplay, γνωρίζεις κόσμο, αλληλεπιδράς με άλλους, κάνεις το κομμάτι σου, κάποιες φορές μπορείς να κάνεις κάποιο σκερτσάκι που μπορεί να σκέφτηκες με τους υπόλοιπους, δηλαδή είναι κάτι που προτείνω να ασχοληθούν οι καινούριοι και μακάρι να τελειώσει η κατάσταση που διανύουμε αυτόν τον καιρό και να επανέλθουν τα cons.

Σ.Π. Τι σχέδια έχεις για το μέλλον σχετικά με το κανάλι σου;

Το κανάλι όσον αφορά τα Pokemon σίγουρα θα ολοκληρώσει ότι υπόλοιπα παιχνίδια Pokemon υπάρχουν, για να είναι ολοκληρωμένο και από αυτήν την άποψη. Για το άλλο κανάλι, το Andreecko Entertainment σκέφτομαι να κάνω πιο πολλά tips τεχνολογίας και παρουσιάσεις άλλων προϊόντων που μπορεί να μου στέλνουν εταιρίες ή και κάποια άλλα πράγματα που μπορεί να προσθέτω στο gear μου.

Σ.Π. Πότε ξεκίνησες να κάνεις streaming για πρώτη φορά;

Το είχα κάνει μόνος μου το 2013 με δικά μου έξοδα και χωρίς βοήθεια. Βέβαια, ο χώρος ήταν ακατάλληλος και πολύ θορυβώδης, γενικά δεν ήταν το σωστό μέρος γι’ αυτήν την χρήση. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κάπου το 2014 γνώρισα τον Μιχάλη, όπου δουλεύει σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα (μετά έφυγε εξωτερικό), που από αυτόν πήρα όλη τη βοήθεια, από άποψη εξοπλισμού, κάμερες, μίκτες βίντεο, κονσόλες και τα σχετικά, και έπειτα το 2016 με το συμβόλαιο του για τα επόμενα 4 χρόνια μπόρεσα να κάνω ποιοτικά βίντεο και να σβήσω τα παλιά που είχα.

Σ.Π. Στα βίντεο που δημοσιεύεις, τι σχόλια λαμβάνεις συνήθως από τους θεατές σου; Είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα;

Όσοι έχουν δει το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένοι και από το gameplay και από την ποιότητα βίντεο, και ιδιαίτερα από την ποιότητα ήχου. Πολλά κανάλια στο YouTube δεν έχουν τόσο προηγμένο εξοπλισμό, ούτε την τεχνογνωσία του ηχολήπτη μου για να πετύχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα και σίγουρα αυτό φαίνεται από τα θετικά σχόλια και από τα likes που παίρνω.

Σ.Π. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια για το Andreecko Entertainment;

Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, καθώς έχω ξεκινήσει τη συνεργασία με μια υπερεθνική, ασιάτικη εταιρία, η οποία ασχολείται και με τηλεπικοινωνίες, και με τρόφιμα, και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, οπότε από εκεί έχει πέσει πάρα πολλή δουλειά για τα βίντεο τους και τα διαφημιστικά, γι’ αυτό και έχω εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Τα βίντεο μου όμως θα τα συνεχίσω κανονικά μόλις χαλαρώσει η κατάσταση.

Α.Τ. Εάν υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο ήταν το κίνητρο σου για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο και σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις, ποιο μπορεί να πεις ότι είναι αυτό το άτομο;

Σίγουρα τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να το αφήσω, ο Μιχάλης μου έδωσε δυνατό κίνητρο για να “σπρώξω” την όλη κατάσταση, καθώς με βοήθησε πάρα πολύ για να τα προχωρήσω όλα αυτά και με έβγαλε από το μεγάλο εμπόδιο που είχα τότε, που ήταν ότι δεν μπορούσα να φτιάξω αυτό που θέλω σαν τελικό αποτέλεσμα. Μου έδειξε πως να λειτουργώ τον εξοπλισμό όσο εκείνος είναι εξωτερικό, οπότε μπορώ να συνεχίσω τη δουλειά. Ιδίως στα πρώτα 4 χρόνια συνεργασίας μαζί του, με βοήθησε πάρα πολύ.

Α.Τ. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι, το προσωπικό σου όνειρο; Που θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου να φτάνει;

Ήδη σε αυτό το σημείο είμαι αρκετά καλά. Έχω πετύχει αρκετούς στόχους, αλλά ο επόμενος μεγάλος στόχος, εκτός του ότι κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, ιδιαίτερα στο να φτιάχνω διαφημιστικά σποτάκια και βίντεο, είναι πως θέλω να δω τον χαρακτήρα Andreecko το πόνυ σε κάποιο παιχνίδι, ή της Hasbro, ή σε άλλη εταιρία που έχω ξεκινήσει τώρα συνεργασία, που από αυτήν θα φτιαχτεί ένα παγκόσμιο franchise στο οποίο θα είμαι ένας χαρακτήρας εκ των πολλών, οπότε θα είναι μεγάλη χαρά μου να δω τον Andreecko είτε και σε βιβλίο, είτε και σε animation να παίρνει ζωή. Φαντάζεσαι σε ένα επόμενο Μικρό μου Πόνυ να βρείτε τον Andreecko μέσα στο επεισόδιο;

Α.Τ. Πόσο απαιτητικό είναι αυτό που κάνεις και πως καταφέρνεις να το συνδυάσεις με τις προσωπικές σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρνω όλα μαζί. Με βοηθούν ιδιαίτερα τα άτομα που διαχειρίζονται τη σελίδα, και ο γραμματέας μου, αλλά και ο ηχολήπτης μου που αναλαμβάνει τον ήχο, και ο cameraman, που αυτή τη στιγμή είναι stand by λόγω κατάστασης. Γενικά το επιτελείο μου με τα έξι άτομα βοηθάνε σημαντικά στο όλο έργο, και στη σελίδα και γενικότερα.

Σ.Π. Θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το streaming;

Εάν μιλάγαμε για εξωτερικό, όπως Αμερική, Ιαπωνία ή Γερμανία, η απάντηση θα ήταν “ναι”, αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα και σε ελληνόφωνο stream, είναι αδύνατο να συμβεί αυτό, καθώς δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες χορηγίες σε σύγκριση με το εξωτερικό, που είναι χίλιες φορές υψηλότερες σε πληρωμές και σε προβολές. Είναι ένας άλλος κόσμος το εξωτερικό για τα ξενόγλωσσα κανάλια, γι’ αυτό και ελληνόφωνα κανάλια είναι πολύ λίγα και ένας λόγος που συνεχίζω τα βίντεο είναι τα θετικά σχόλια που λαμβάνω και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω αυτό το έργο, ακόμη και εάν δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κέρδος από αυτό.

Σ.Π. Τι σχέδια έχεις για το επόμενο stream σου;

Στα επόμενα stream, όσον αφορά το gaming, θέλω να κάνω όλα τα Pokemon παιχνίδια που υπάρχουν. Στα τεχνολογικά θέλω να παρουσιάσω κάποια προϊόντα, είναι όμως λίγο δύσκολο να τα βρω, ιδιαίτερα με τις ελλείψεις των καρτών γραφικών. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να βρεις κάποια GeForce σειρά 3000 και έχουν ανεβεί ΠΑΡΑ πολύ οι τιμές. Δηλαδή, για την πιο καλή κάρτα θες κάπου στα 2400 ευρώ. Αν πάμε στις επαγγελματικές που χρησιμοποιούμε εδώ, ευτυχώς οι τιμές έχουν μείνει ίδιες, γιατί περίμενα την Quadro A6000 να φτάσει τα 12000 ευρώ, αλλά έχει σταματήσει κάπου στα 6000 ευρώ. Το σκέφτομαι εάν θα κάνω αυτήν την αναβάθμιση και να την παρουσιάσω, γιατί θέλω να τη συγκρίνω με τις αντίστοιχες gaming κάρτες, καθώς θα ήταν ωραίο συγκριτικό που δεν το έχουν κάνει πολλοί.

Α.Τ. Θέλεις να μας μιλήσεις για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς και τον χώρο που βρίσκεσαι;

Όσον αφορά τον χώρο, έκανα μια μετακόμιση του στούντιο, καθώς έμενα Ελληνικό παλιότερα, τώρα πλέον έχω εγκατασταθεί inhouse στον όμιλο Burak και συγκεκριμένα στην Taza Mobile, όπου έχει στηθεί το νέο στούντιο. Θα γίνει και το σχετικό vlog στο Andreecko Entertainment. Χρησιμοποιώ πιο πολύ software που χρησιμοποιείται από γνωστά τηλεοπτικά κανάλια, που δεν μου επιτρέπεται να το πω βέβαια, γιατί είναι ιδιοκτησία των καναλιών αυτών. Το software αυτό είναι εξαιρετικά ακριβό για να το αγοράσει ιδιώτης και φτάνει το πενταψήφιο ποσό. Μόνο το πρόγραμμα που περνάω τον ήχο έχει πάνω από 10.000€. Όσον αφορά τον hardware εξοπλισμό, χρησιμοποιώ μια που κάνει overlay και μέσω ενός servey περνάω το κείμενο και το περνάει μέσα αυτόματα, όπως γίνεται στις ειδήσεις. Αυτός ο εξοπλισμός γενικά είναι “overkill” για ένα YouTube κανάλι.

Α.Τ. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι εντατικά με τα anime, πως ξεκίνησες και ποιο ήταν το πρώτο σου;

Όσον αφορά τα anime, θα έβαζα τον εαυτό μου πιο ενεργό στο παρελθόν, καθώς εκείνη την εποχή έβλεπα περισσότερο 0-6, Juniors TV. Εκείνη την εποχή έδειχνε τα πολύ κλασικά cartoon που μπορεί να θυμούνται αρκετοί, όπως τα Στρουμφάκια, Μάγια η Μέλισσα, GI Joe, νιώθω μικρός με όλα αυτά! Τότε, εάν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έδειχνε το πρώτο Μικρό μου Πόνυ, που ήταν σαν γουρουνάκια, ενώ τα καινούρια τα πόνυ, από το 2009 και μετά, έγιναν πιο μοδάτα, πιο σέξι!

Α.Τ. Αγαπημένο ή αγαπημένα anime;

Θα έλεγα ότι μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Digimon και θα τα ξαναέβλεπα, ήταν πολύ ωραία σειρά. Εκτός από πόνυ, θα έλεγα ότι με το αγόρι μου θα μου άρεσε να βλέπαμε Fairy Tail.

Α.Τ. Ποια είναι η σχέση σου με τα πόνυ;

Εκτός του ότι τα είχα δει πολύ μικρός, όταν ξεκίνησα το 2009 να τα βλέπω, μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί με διαμόρφωσαν πολύ σαν άνθρωπο, πράγματα που πολλές φορές οι “normies” τα ξεχνάνε. Ξεχνάμε κάποια βασικά πράγματα που θα έκαναν τη ζωή μας καλύτερη, οπότε προτείνω στον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως εγώ που είμαι στα “άντα”, να αρχίσει να βλέπει αυτή τη σειρά, είτε είναι αγόρι, είτε είναι κορίτσι, είτε είναι non-binary όπως εγώ.

Α.Τ. Μίλησε μας για το πάθος σου για τα Pokemon.

Στα Pokemon η πρώτη μου ασχολία ήταν οι trading κάρτες, πίσω το 1998, όπου είχα πάρει τις πρώτες μου κάρτες και έπαιζα με τους φίλους μου. Παράλληλα με αυτό όμως, είχα και την Pokemon Red, την Blue και την Yellow στο Game Boy. Παρά την πυρκαγιά που πέρασα και κάηκαν δυστυχώς οι συλλογές μου (τώρα πλέον είναι ασφαλείς γιατί έχω πυρίμαχο φυλάκιο), συνέχισα να ασχολούμαι με τις κάρτες, αλλά και με το παιχνίδι και το γεγονός ότι επιθυμούσα να δημοσιεύω βίντεο με τα Pokemon, ήταν για να μοιράσω τις γνώσεις μου και τις δεξιότητες που έχω πάνω σε αυτό, αλλά και για να ψυχαγωγήσω τον κόσμο κιόλας.

Α.Τ. Θέλεις τα anime να γίνουν πιο «mainstream» και πιο γνωστά στον κόσμο ώστε η κοινότητα μας να μεγαλώσει, ή προτιμάς μια πιο μικρή κοινότητα όπου όλοι μας θα μοιραζόμαστε κάτι «ξεχωριστό» μεταξύ μας;

Η κοινότητα είναι σε ένα αρκετά καλό level, θα έλεγα και πιστεύω πως όταν κάτι γίνει πολύ mainstream, χάνει λίγο την αξία του. Δηλαδή, σκεφτείτε τα αγόρια πότε βάλατε το πρώτο σας γκολ και το κάθε επόμενο γκολ με δυσκολία. Γενικώς, κάτι που γίνεται σπάνια αποκτά μεγαλύτερη αξία απ’ ότι όταν γίνεται συχνά. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, είμαστε σε έναν καλό βαθμό, αλλά από το community γενικότερα θα επιθυμούσα να υπήρχε μεγαλύτερη ευθύνη στα σχόλια. Ακόμη και εάν διαφωνούμε κάπου, να υπάρχει ένα επιχείρημα και όχι ύβρις και βωμολοχίες μόνο. Όσον αφορά το δικό μου micro-community, έχουμε και το anime κομμάτι, έχουμε και τα brony, έχουμε γενικά ένα ευρύ κοινό που καλύπτουμε, γι’ αυτό και έχουμε τόσο μεγάλη θέαση, και υπάρχει ήσυχο κλίμα, ευγενικό και ανοιχτό, ενώ βλέπω σε άλλα γκρούπ, με το παραμικρό θα αρχίσει αμέσως το κράξιμο. Αυτό καλό είναι να μην υπάρχει. Εάν τον ενοχλεί κάποιον κάτι, ας πάει στο επόμενο post, δεν τον υποχρεώνει κανείς να το διαβάσει.

Α.Τ. Τι θα ήθελες να δεις να βελτιώνεται, να αλλάζει, ή να σταματήσει να υπάρχει στην Ελληνική anime κοινότητα αυτή τη στιγμή;

Θα σου πω για τις ξένες κοινότητες, που στο παρελθόν ταξίδευα και έβλεπα. Εκεί δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω. Όσο έχω ταξιδέψει, δεν υπήρχε κανένα hate, ήταν όλοι ανοιχτοί σε όλους, ήταν πολύ φιλικοί όλοι με όλους, δυστυχώς ακόμη δε γίνονται cons, όμως το κλίμα είναι πάντα πολύ θερμό και ευχάριστο, κάτι που, μόλις τελειώσουν οι περιορισμοί θα ήταν μεγάλη μου χαρά να ταξιδέψω και να συμμετάσχω με τα υπόλοιπα μέλη σε κάποιο brony con.

Στην ελληνική κοινότητα είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο στα cons και δεν έχω κάποιο παράπονο, είμαστε αρκετά θερμοί. Όσον αφορά τις μικρο-διαφωνίες, ας λύνονται σε προσωπικό μήνυμα και όχι σε δημόσια σχόλια.

Α.Τ. Υπάρχουν αρκετές ομάδες και σελίδες που λειτουργούν διαδικτυακά στην Ελληνική κοινότητα, καθώς και εκδηλώσεις οργανώνονται ανά τακτά διαστήματα. Ποια είναι η γνώμη σου για την Ελληνική anime κοινότητα, τις ομάδες και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται;

Όλες οι εκδηλώσεις είναι καλό να γίνονται, ανεξάρτητα από ποια ομάδα γίνονται και καλό είναι να υπάρχει ανταπόκριση. Τα cons είναι κάτι που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά. Προτείνω σε οποιονδήποτε να ρίξει μια ματιά με παρέα ή και μόνος να περάσει μια βόλτα και να δει πως είναι τα πράγματα. Ήταν ένα ευχάριστο κλίμα σε όσες εκδηλώσεις είχα πάει.

Σ.Π. Ποια είναι τα χόμπι σου;

Χόμπι είχα διάφορα στο παρελθόν, μου άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Συγκεκριμένα, έπαιζα baseball όταν πήγαινα δημοτικό, αργότερα ασχολήθηκα και με το τένις, ύστερα έκανα και πολεμικές τέχνες (μου αρέσει πολύ το Aikido), πιστεύω ότι η αυτοάμυνα είναι από τα σημαντικά που πρέπει να μάθει ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον στους δρόμους της Αθήνας.

Α.Τ. Αγαπημένο είδος μουσικής;

Στο παρελθόν άκουγα metal, τώρα ακούω κυρίως κλασική μουσική, αλλά μου αρέσει πιο πολύ η μουσική που βγαίνει από τα βιντεοπαιχνίδια, πιο πολύ από τα Pokemon παιχνίδια. Η μουσική επένδυση στα anime είναι και αυτή εξαιρετική.

Σ.Π. Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για τον χαρακτήρα του Ανδρέα;

Είμαι ήρεμος, σοβαρός, επιχειρηματικός, πιο πολύ μιλάω με τη γλώσσα της υψηλής κοινωνίας, δεν χρησιμοποιώ βωμολοχίες και κακές λέξεις. Είμαι ένας φιλικός και ήρεμος χαρακτήρας και προτείνω να έρχεστε να με γνωρίζετε όταν έρχεστε σε εκδηλώσεις.

Α.Τ. Και η τελευταία και πιο σημαντική ερώτηση. Ομάδα L ή ομάδα Kira;

Μεταξύ αυτών, χωρίς να είμαι στο 100%, θα έλεγα ομάδα L, όμως η φιλοσοφία μου είναι πολύ διαφορετική και από τους δύο. Δεν είναι τόσο του στυλ μου η εκδικητικότητα και τα τόσο επιθετικά anime, μου αρέσουν πιο πολύ άλλου είδους πλοκή και ιστορία. Δηλαδή, θα μου άρεσε πάρα πολύ ο κόσμος μας να ήταν σαν τον κόσμο των Pokemon, όπου δεν υπάρχουν διαχωρισμοί κάθε λογής και οι συναλλαγές να είναι ψηφιακές, κάτι που βλέπω ότι πάει να γίνει, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί διαχωρισμοί μεταξύ των ανθρώπων που θα μου άρεσε να σταματήσουν. Στον κόσμο υπάρχει πολλή έχθρα, πολλή εκδικητικότητα, αυτό θα μου άρεσε να σταματήσει.


Ευχαριστώ τον Ανδρέα, γνωστό και ως Andreecko, που διέθεσε τον χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, καθώς και τη Σόφη που ήταν μαζί μου στις ερωτήσεις.

Για να δείτε τη δουλειά του Ανδρέα, επισκεφτείτε τα παρακάτω link!

Andreecko:


Ακολουθήστε μας:

Για τις βαθμολογίες μας σε όλα τα anime, επισκεφτείτε το προφίλ μας στο MyAnimeList.

コメント - Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: