Μετάβαση στο περιεχόμενο

The Moon, Laika, and Nosferatu

Νέο anime με αστροναύτες, βαμπίρ και μπόλικη φαντασία!

γράφει ο Kalivo

Έρχεται φέτος η νέα anime σειρά «The Moon, Laika, and Nosferatu (bloodsucking princess)» βασισμένη στο ομότιτλο light novel. Η ιστορία λαμβάνει μέρος σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου 10 χρόνια μετά τον πόλεμο έχει χωριστεί στην μέση. Στο ανατολικό τμήμα κυριαρχεί και διοικεί η Ένωση των Δημοκρατιών Zirnitra και στο δυτικό κομμάτι βασιλεύει το Ηνωμένο Βασίλειο των Arnak. Η «μάχη» μεταξύ τους ένας διαστημικός αγώνας επιδιώξεων και επιθυμιών. Το 1960 ο πρόεδρος της Ένωσης ανακοινώνει το Project Mechtat, ένα φιλόδοξο σχέδιο για επανδρωμένες αποστολές στο τελευταίο σύνορο, για τον σκοπό αυτόν ιδρύεται η απομονωμένη πόλη Laika 44, όπου κρυφά κοσμοναύτες και επιστήμονες αγωνίζονται για την περάτωσή του. Συμμετέχοντες στις δοκιμές ο εφεδρικός υποψήφιος αστροναύτης Lev Leps και η εκπαιδευόμενή του και βαμπίρ Irina Ruminescu. Το σενάριο επιμελείται ο συγγραφέας Keisuke Makino και στούντιο παραγωγής είναι το Arvo Animation.

Πηγή: https://www.animenewsnetwork.com/news/2021-03-16/tsuki-to-laika-to-nosferatu-novels-about-vampire-cosmonaut-gets-tv-anime/.170710


Ακολουθήστε μας:

Για τις βαθμολογίες μας σε όλα τα anime, επισκεφτείτε το προφίλ μας στο MyAnimeList.

1 σχόλιο »

コメント - Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: